GameCIH v3.0 [Root Gerektirmektedir]


Size oyunlara çok kolayca hile yapabileceğiniz bir programı paylaşıyorum : GameCIH ! Bu program sayesinde artık Google'a Drag Racing para hilesi yazmanıza gerek kalmayacak ya da oyuna gerçek para verip altın coin filan almaya da gerek kalmayacak :) İstediğiniz oyuna çok basit bir şekilde hile yapabiliyorsunuz, yüksek skorlarınızı değiştirebiliyorsunuz. Belki çoğunuz duymuşsunuzdur bu programı. Uygulama root gerektirmektedir.

Nasıl Kullanılır?
  • Öncelikle Cihazımızı root yapıp uygulamayı açalım. ( Eğer root yapmayı bilmiyorsanız biraz google araştırması ile kendi telefonunuzun root yapılmasını öğrenebilirsiniz)
  • Açtıktan sonra telefonumuzun orta tuşuna(home) tuşuna basın. Uygulama toolbar olarak üstte olacaktır. Toolbarda ki geri tuşuna basıp toolbar'ı kenara alabilirsiniz.
  • Sonra hile yapmak istediğiniz oyuna gelin.

Şimdi oyunda paramızı attırmak istiyorsak toolbarda ki arama(büyüteç) işaretine basıp İnput Number diyin ve karşınıza çıkan yere ne kadar altınımız varsa onu yazalım. Aradıktan sonra telefonumuzun geri tuşuna basarak oyunumuza dönelim. Biraz daha altın toplayın. Mesela aratmadan önce 750 altınımız mı vardı arattıktan sonra biraz daha para toplayıp onu 760 yapıp tekrar arama işaretine pasıp 760'ı aratın. Sonra karşımıza sonuçlar çıkacak. Bir tanesine tıklayın. Ama Dikkat edin 4 Bytes olması lazım aradığımız şeyin. yoksa olmaz. Oraya istediğiniz değeri girin. Yani 999999 para mı istiyorsun, o kadar yazın. Modify deyin. Oyuna geri dönüp paranıza pakın :) Ben örnek anlattım. Ama mantık bu. Başka oyunlarda mantık değişebiliyor.
Bu uygulamanın en iyi yanı ise Cheat Engine gibi bir şey olmaması. Yani programdan çıksakta, oyundan çıkıp yeniden girsekte, programı silsek bile değişen bişey olmaz. Yani sadece görünüşte değiştirmiyor. O oyunun dosyasına girip para kısmını bulup değiştiriyor. :) 
İndirme:0.56 MB

Google Plus'ta Paylaş

Yazar: Cihat Kılınç

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder