Subway Surfers v1.9.0 (Full APK)


Temple Run serilerinden sonra popüler olan çok kovalamaca oyunu çıktı. Ama bunların içinde en az Temple Run kadar sevilen tek oyun olma özelliğini Subway Surfers taşıyor. Kendine has tarzı ile "tam bi özenti oyun bu da" dedirtemiyor oyunu oynayan kullanıcılarına. Ama bana göre renkli bir ortamda geçmesinden dolayı Temple Run'a göre daha zevkli bir oyun. Özellikle son sürümden sonra yeni ortamlarla birlikte daha iyi bir rota çizmiş durumda kendine. Temple Run'daki çok karışık menuler burada yok. Burda oyuna ana ekrana bir tık yaptığımızda oyun başlıyor. Bu da güzel bir özellik diye düşünüyorum.

Kiloo Game öyle bir oyun yapmış ki, gerek indirme sayısı, gerek oylama sayısı ile Play Store'un en çok sevilen oyunlarından birisi haline gelmiş. Oyunu bilmeyenler için şöyle bir anlatacak olursak,
küçük karakterlerimiz tren yolunda, tren vagonlarına grafiti yaparken bekçi ve köpeği sizi görüyor ve kovalamaca başlıyor(son sürümlerde bu bekçi biraz daha fantastik bir hale gelmiş, canavara filan dönüşmüştür :D). Kovalarken önümüzdeki tren vagonlarına ve bariyerlere çarpmamaya gayret göstermemiz lazım. Yolumuzdaki altınları ve bize yardımcı olacak ekleri (jetpack,zıplatan ayakkabı,altın çeken mıknatıs, 2x, gizemli kutu v.b) almayı unutmayın. Bir şey daha var, oyunun zor olan bölümlerinde ekrana çift tıkladığımızda altımıza kaykay geliyor. Bu kaykay sayesinde vagonlara ya da bariyerlere çarptığımızda ölmemiş oluyoruz.

Oyunda görevlerin olması oyunu da daha bağımlısı bir hale getirmiş durumda. Oyuna ilk başladığımızda skorumuz 2x ile oynanıyor. Yani skorumuzu 2'ye katlıyor. Ama siz görevleri yaparak hem bazı ödülleri almış oluyorsunuz hemde bu skor katlayıcıyı yükseltmiş oluyorsunuz. En çok 30x yapabilirsiniz. Ama oyun içindeki 2x eklentisi ile max. 60x'e çıkarabilirsiniz.

Oyunumuz Play Store'da +971.325 kez oylanmış, +100.000.000 kezde indirilmiştir
.

Oyun Görüntüleri:



İndirme:29 MB

Google Plus'ta Paylaş

Yazar: Cihat Kılınç

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder