CSR Racing Full İndir.!


Araba ve Drag Race yarışı tutkunlarının çok seveceği ve bağımlısı olacağı tarzda bir oyun! İphone dünyasının sevilen oyunu CSR Racing şimdi de android kullanıcılarının beğenisinde. Müthiş grafikler, etkileyici görseller, gerçekçi motor sesleri, lisanslı arabalar ve şehrin sokakları ile oyun harika bir hal almış durumda! Android oyun severleri için Play Store'a henüz yeni giren oyun buna rağmen yoğun ilgi duyuyor!

Aracını geliştir ve rakiplerine meydan oku!
Audi R8, BMW M3 veya Chevy Corvette aracını turbo, nitro enjeksiyon ve aerodinamik iyileştirmelerle yükseltip giderek zorlanan rakiplerinizi daha kolay bir şekilde geçebilirsiniz. Ve hazır olduğunda, şehri yöneten tayfaya karşı koyma zamanınız gelecek.

Harika ötesi grafikler!
Sitede bir önceki paylaşımım olan Real Boxing'in çok iyi grafiklere sahip olduğunu az ballandıra ballandıra olsa da söylemiştim. Ama bu oyun
onu bir nebzede olsa geçiyor! Bu oyundaki harika grafikler, telefonlar ile konsollar arasındaki engelleri yıkıyor! En ince ayrıntılar, yeni nesil aydınlatma bileşiği, şu an pazarda bulunan tüm 1080p konsol otomobil oyunlarına üstünlük sağlıyor.

Lisanslı araçlar
Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Dodge, Ford, GM, Mini, McLaren, Pagani ve Nissan’dan resmi lisansı alınmış araçlar; ayrıca Audi R8, Ford GT, Chevrolet Camaro, McLaren MP4-12C, Nissan GT-R, BMW M3 gibi dünyaca ünlü diğer araçlarda lisanslı araçlarımız arasında. Bununla birlikte bir kaç süpriz daha!

En zorlu yarış!
R8 vs GT-R vs Continental Supersports vs SLR McLaren. Sizin aracınıza karşı onların aracı.Güç, beceri ve taktik savaşının ön planda olduğu bir yarış sizi bekliyor olacak.Doğru yerde turbonun devreye girmesini sağlayın. Ama nitroyu yanlış zamanda aktifleştirirseniz tüm her şey çöpe atarsınız!

Aracını Geliştir!
Turbo, motor aşamaları, ECU ayarları, yarış lastikleri ve daha birçok özellik içinden seçimini yaparak aracını, sürüş stilinize uyacak şekilde stratejik olarak yükseltebilirsiniz.

Sürüşünü Kişiselleştir!
Kişisel plakaları, kişisel giydirmeleri ve orijinal çıkartmaları kullanarak kendi göz zevkinize göre değişiklikler yapabilirsiniz.

Oyunumuzu şöyle bir anlattıktan sonra sizi daha fazla bekletmeden Ekran Görüntülerine geçelim.



Ekran Görüntüleri




İndirme
APK Dosyası
SD Dosyası

Google Plus'ta Paylaş

Yazar: Cihat Kılınç

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder