IOS 7.1 Yolda



    Apple kısa bir süre önce çıkardığı iOS 7'nin yeni versiyonu iOS 7.1'i çıkarmaya hazırlanıyor. Apple’ın akıllı iCihaz’ları için yayınladığı iOS 7’nin ardından iyileştirmelere ait güncellemeler gelmeye devam ediyor! IOS 7.0.4’ün ardından çıkması beklenen iOS 7.1 dedikodular başladı!
Teknolojiye yön veren lider marka Apple, geçtiğimiz aylarda yeni nesil amiral gemisi akıllı modeller için yayımladığı iOS 7’nin iyileştirmeler içeren yeni güncellemeler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün iPhone 5, 5S ve 5C modelleri için yayımladığı iOS 7.0.4, serinin sonu olabilir.
   Performans arttırımı konusunda çalışmalarına devam eden Apple’ın, iOS 7.0.4 sürümünden sonra en kararlı güncelleme olan iOS 7.1’i yayımlayacağı öne sürülüyor. Grafik ve performans konusunda oldukça iddialı bir yenileme içine giren iOS 7, eksikliklerini kapatacak gibi görünüyor.
   Geçtiğimiz yıllarda iOS 7 kadar radikal olmasa da büyük değişikliklerle karşımıza çıkan iOS 4.1/5.1/6.1’de büyük oranda performans iyileştirmelerine gidilmişti. Sosyal medya üzerinden kullanıcılarına kulak veren Apple, yayımlanması beklenen iOS 7.1 için Aralık ayını işaret ediyor.
    Apple mobil işletim sistemi olan iOS'un 7.1 Beta sürümünü geliştiriciler için yayınlanmıştı.


Google Plus'ta Paylaş

Yazar: Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder