Türk Yapımı Bulmaca Oyunu: Pathika





     Uzak doğu motifleri ile süslü bir bulmaca oyunu olan Pathika benzersiz bulmaca mekanikleri dışında sunduğu rahatlatıcı tecrübe ile de dikkat çekiyor. Sanal diyar Geometrika’nın koruyucusu iki kardeş – Yin ve Yang’in hikayelerini anlatan oyun 5 bölümden ve zorluk seviyesi gittikçe artan 250 bulmacadan oluşuyor.

     Oyuncularını rahatlatmayı hedefleyen oyunda zaman, skor, yarışma ya da hak yok. Oyunun görsel tasarımı, müzikleri ve hatta ses efektleri de yorucu olmayan, gürültüsüz, sade ve adeta bir meditasyon etkisi yaratması amacı ile seçilmiş. Pathika’nın ilk bölümleri size bulmaca mekaniklerini öğreten basit bölümlerle başlıyor. Ancak oyun ilerledikçe bölümler yavaş yavaş hem büyüklük hem de zorluk olarak artıyor. Böylece farkında olmadan zihninizi de çalıştırmaya başlıyorsunuz.

  
    Tüm bu seçimlerin birleşimi ile Pathika oyuncularına tam anlamı ile bir “Zen” deneyimi yaşatıyor. Siz de iPhone ve iPad ekranlarınızdan bu rahatlatıcı deneyimi yaşamak isterseniz Appstore’dan Pathika’yı indirebilirsiniz. Şu an için sadece İngilizce desteğine sahip olan yapım yılbaşında Türkçe dil desteğine de kavuşacak.
      
     Oyun hakkında daha fazla bilgi için; www.devada.com.tr/pathika


Google Plus'ta Paylaş

Yazar: Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder