Dead Space™ Full Apk İndir




Dead Space™ Android için yapılmış en iyi FPS türü oyunlardan birisi. Android FPS Oyunları kategorisinde en iyi firmalardan biri olan Gameloft oyunlarından dahi daha iyi olan Dead Space oyununda muhteşem bir uzay aksiyonuna hazır olun! Oyunun kurgusu uzay temalı silah oyunu olarak göze çarpıyor. Bir çok bölüm, görev, silah ve zırh var. Oyun içi varyasyonlar çok fazla olduğundan dolayı uzun süre keyifle oynayabilirsiniz. Local ağ üzerinden ya da çevrimiçi savaşlara katılabiliyorsunuz. İsterFPS türü, isterseniz deathmatch türü oyun kurup oynayabilirsiniz. Her haliyle çok çok kaliteli bir oyun.
Oyunda göze çarpan ilk şey kuşkusuz efektler. Gerek savaş sırasında, gerekse arkaplanda grafikler harika tasarlanmış. Yansıtılması gereken uzay atmosferi gayet yerinde diyebiliriz. Oyundaki silah ve yaratık grafikleride çok çok iyi bir Masaüstü platform oyunundan daha iyi diyebiliriz. Karşı tarafı vurduğunuzda ya da hasar aldığınızda ki efektlerde oyuna çok ayrı bir heyecan katıyor.
3 Boyutlu bir oyun deneyimi sunan oyunda tuş kombinasyonu ve kontrolü harika diyebiliriz. FPS türü oyunların en büyük problemlerinden olan oyun kontrolü, Dead Space oyununda ustalıkla tasarlanmış. Hem sağ hemde sol el kullanıcıları için kombinasyon düşünülmüş.
Tek kelimeyle muhteşem bir oyun diyebiliriz.
Android marketteki en büyük yapımcılardan olan EA Swiss Sarl firması tarafından geliştirilen oyun bir çok büyük oyun dergisinden ve oyun otoritelerinden tam puan alarak uzmanların gözünde de ne kadar değerli olduğunu gösterdi.
Uygulama Görüntüleri




İndirme




Google Plus'ta Paylaş

Yazar: Cihat Kılınç

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder