Agar.io Full Apk İndir



Basit grafikleri ancak sürükleyici yapısı ile dikkat çeken Agar.io şimdiden dünyada binlerce kişi tarafından oynanmakta. Oyunda bir topu yönetiyorsunuz ve amacınız o top ile sizden daha küçük topları yemek ve büyümek. Ancak büyüdükçe oyun dahada zorlaşıyor. Siz büyüdükçe sizi yemek isteyen oyuncu sayısı artıyor. Topunuz büyüdükçe ağırlaşıyor bu nedenle yarınızı yemek istediğiniz topa doğru atabiliyorsunuz ancak boyutunuz ikiye bölüneceğinden yenilmeniz de kolaylaşıyor. Oyunda FFA ve Team olmak üzere iki adet mod bulunuyor. FFA'da herkes tek ve seçtiğiniz isme özel topunuzun deseni değişebiliyor. Mesela Turkey yazarsanız Türk Bayrağı deseni topa yerleşiyor. Team modunda ise üç renk bulunuyor ve isme özel desen yapamıyorsunuz. Bu renkler mavi, yeşil ve kırmızı. Bu modda kendi renginizdeki topları yiyemiyorsunuz sadece başka renkleri yiyebilirsiniz.
Arkadaşlarınız ile aynı sunucuya girmek istiyorsanız biraz uğraşmanız gerekiyor. Aşağıdaki işlemleri yapıp beraber oynayabilirsiniz.
1. Google Chrome üzerinden oyuna girin. 
2. Europe serverini seçin, nick girin ancak play butonuna basmayın. 
3. Öğeyi denetle yapın, açılan pencerenin üst tarafında seçenekler olacak (elements,network...) oradan en sonda bulunan Console seçeneğine tıklayın 
4. Daha sonra en alta gelin ve connect ("ws://IP Adresi") yazın, enter'a basın.


Uygulama Görüntüleri




İndirme




Google Plus'ta Paylaş

Yazar: Cihat Kılınç

    Blogger'dan Yorum
    Facebook'tan Yorum

4 yorum:

  1. Agarion.com Açıldı.Lagsiz 4 Server Orta Emek ve Kolay Server
    Tüm agario severleri bekleriz..

    YanıtlaSil
  2. Agario Konusunda bilgileriniz için saolun bende agario oynuyorum Siteniz çok güzel başarılar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bu yorumlar gerçekten çok mutlu ediyor. Sitemiz sizin sayenizde büyüyor. Eğer istersen aramıza katılıp yazılarınla sitemizi daha da ileri taşımamıza yardım edebilirsin.

      Sil
  3. Açılmadı apk oyunu indirdim

    YanıtlaSil