Android’e iOS Görünümü Kazandırmak



Android işletim sisteminin en güzel özelliklerinden birisi yüksek oranda özelleştirilebilmesi. Bu sayede Android’e iOS görünümü kazandırmak dahi mümkün hale geliyor. iPhone’larda yer alan iOS işletim sisteminin arayüzünü beğeniyor ve benzer görünümü Android’li akıllı telefonunuza getirmek mi istiyorsunuz? Burada ele alacağımız aşamaları takip etmeniz yeterli olacaktır. Android’i iOS görünümüne büründürmek oldukça kolay.

Android’e iOS Görünümü Kazandırmak

Öncelikle kilit ekranını düzenleyerek işe girişebilirsiniz. Google Play mağazasını ziyaret edin ve Lock Screen iOS 9 uygulamasını yükleyin.
Android'e iOS Görünümü Kazandırmak 1
Uygulamayı yükledikten sonra çalıştırın. Karşınıza çok sayıda kullanışlı seçenek çıkacaktır. En önemlisi ise uygulamayı devreye sokacak olan “Enable lock screen” seçeneği. Bunu etkinleştirdiğinizde mevcut kilit ekranı uygulamanın sunduğu kilit ekranı ile değiştirilecektir. Kilit ekranına tıpkı iOS’te olduğu gibi kamera kısayolu ekleyebilir, güvenlik için PIN kodu oluşturabilirsiniz.
Android'e iOS Görünümü Kazandırmak 2
Gerekli ayarlamaları gerçekleştirdiğinizde iOS benzeri kilit ekranına kavuşacaksınız.
Android'e iOS Görünümü Kazandırmak 3
iOS’in ana ekranı kendi uygulama çekmecesi tasarımı ile karakterize bir özellik taşıyor. Android’e iOS arayüzünü getirmek için bir launcher yüklemek şart. Google Play’e girip “iOS launcher” ya da “iPhone launcher” şeklinde arama yaptığınızda çok sayıda uygulamanın bulunduğunu göreceksiniz. Bizim tavsiyemiz ise iLauncher.
Android'e iOS Görünümü Kazandırmak 4
Uygulamayı yükledikten sonra açın. Arayüzdeki çok sayıda özelliği buradan düzenlemek mümkün.
Android'e iOS Görünümü Kazandırmak 5
Uygulama Android’li akıllı telefonları bu şekilde bir görünüme bürüyor.
Android'e iOS Görünümü Kazandırmak 6
Android’de üçüncü parti klavyeleri kullanmak mümkün, elbette iOS klavyesine benzer bir şeyler bulunabiliyor. Google Play’den Apple Keyboarduygulamasını indirmelisiniz.
Android'e iOS Görünümü Kazandırmak 7
Android işletim sisteminde bu görünüme sahip klavye elinizin altında olacak.
Android'e iOS Görünümü Kazandırmak 8
Android işletim sisteminin önemli ölçüde özelleştirilebilmesi sayesinde gerçekten muhteşem sonuçlar elde edilebiliyor.

Google Plus'ta Paylaş

Yazar: Ömer Tarık Doğan

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder