Whatsapp Plus Türkçe Son Sürüm İndir (23.12.2017)


WhatsApp Plus kendi orijinal sürümünden üzerine bir kaç yeni özellik eklemeyle geliştiriciler tarafından oluşturulmuş mesajlaşma uygulamasıdır. Regular sürümde yapamayacağınız son görülme gizleme, çevrimiçi durumunu gizleme veya tema değiştirme gibi özellikleri bu sayede kullanabileceksiniz. Artık whatsapp üzerinde iz bırakmadan gezebileceksiniz. Uygulamayı yüklemeden önce mevcut sürümü kaldırmanız gerekmektedir. Ardından WhatsApp Plus eight.zero sürümünü apk olarak indirip yükleyebilirsiniz.

WhatsApp Plus Özellikleri

Tek Tik Özelliği
Tek Tik Özelliği
Genel olarak her WhatsApp Plus kullanıcısı bu uygulamayı sırf bu özellikten dolayı kullanmaktadır. WhatsApp Plus uygulaması sayesinde sizlerde çift tik özelliğini pasif hale getirebilirsiniz, yani size bir kişi mesaj gönderdiğinde mesajın size geldiğini anlamaz. Size mesaj atan kişi, mesajın okunup okunmadığının kolay kolay fark etmez. Gelen mesaj karşı tarafa tek tik olarak gözükür.
Güvenlik
Güvenlik
Güvenlik konusunda oldukça iddialı olan WhatsApp Plus sürümünde bulunan alt yapı sayesinde WhatsApp mesajlarınız daha fazla güvendedir. Bu uygulamaya ek olarak gelen özellik olan şifreleme özelliğini aktif ederek her WhatsApp’a girdiğinizde sizden şifre ister böylelikle telefonunuz başkasının eline geçtiği vakit o şifreyi girene denk konuşmalarınız açılmaz.
LOG Özelliği
LOG Özelliği
WhatsApp Plus uygulamasını bazen sırf bu özellik için kullanıyorum, LOG özelliği sayesinde rehberimde ekli olan herkesin neler yaptığını takip edebiliyorum. Kim ne zaman durumunu değiştirmiş, kim ne zaman profil resmini değiştirmiş bunların hepsini tek tek LOG kısmından öğrenebiliyorum.
Çevrim İçi Bildirimleri
Çevrim İçi Bildirimleri
Rehberinizde herhangi bir kişi çevrimiçi olduğunda otomatik olarak size bildirim gönderir. Tabi ki bu özelliği dilerseniz aktif eder dilerseniz de pasif hale getirebilirsiniz. Bu özelliği kullanıp kullanmamak size kalmış.
Farklı Görünümler
Farklı Görünümler
Birbirinden farklı benzersiz görünümlere sahip olan temaları entegre ederek yeni görünüme sahip olabilirsiniz. WhatsApp Plus uygulamasında hazır temaları indirip kullanabilir ve WhatsApp’ın görüntüsünü değiştirebilirsiniz.
Son Görülme Saatini Pasif Hale Getirme
Son Görülme Saatini Pasif Hale Getirme
WhatsApp uygulamasında son görülme saatinizi pasif hale getirmek çok kolaydır. Status kısmından Last Seen özelliğini aktif hale getirerek birileri tarafından takip edilmekten kurtulabilirsiniz. Bu özellik sayesinde WhatsApp’a girdiğiniz belli olmaz son görülme saatiniz hep aynı kalır.
  • Sürüm: WhatsApp Plus 2017.7 (23.12.2017)
  • Boyut: 56 MB
  • Gereken Android Sürümü: 2.1 ve üzeri
Kurulum
İndirme Linkleri
  • GBWhatsapp Plus v6.10 2.17.427 Türkçe (Güncellendi)

Görseller
WhatsApp Plus
AvlSPyz
Google Plus'ta Paylaş

Yazar: Ömer Tarık Doğan

    Blogger'dan Yorum
    Facebook'tan Yorum

1 yorum: