Real Boxing Full İndir

Açıklama:
Kavga etmeyi sevenlere, ya da kavgaya hayır ama dövüş oyunu severim diyenlere göre bir oyun! İddia ediyorum ki, Android işletim sistemine yeni girmiş olan bu oyun, Android'in en iyi grafikli oyunlarından biri olacak. Nvidia gibi dev bir firmanın imzasının olduğu oyunda grafikler hat safada! Tribün ambiansı, karakterlerin gerçekçiliği, üstündeki o terlerin yansıması, yumruk attığındaki sıçrayan kan damlacıkları, köşelerdeki antrenörler ile birlikte oyunun gerçekten içindeymişsiniz gibi hissediyorsunuz kendinizi. Özellikle telefonunuzun ekranı büyükse zevk 2 katına çıkıyor! 

Oyunun bu kadar iyi grafiklere sahip olmasının nedeniyse, dünyaca ünlü, çoğu Playstation oyununun grafik motoru olan Unreal Engine 3 grafik motorunun olması. İlk olarak Kasım ayında, iOS platformunda sunulan oyun, kullanıcıların yoğun ilgisini üzerine çekmişti.

Oyunumu şöyle bir anlatacak olursak, boksör olarak ringlerin en iyisi olma mücadelesi veriyorsunuz. Kariyer modunda 30 farklı dövüşçü ve 3 Kemer mevcuttur. Mini oyunlar ve antremanlarla boksörünüzü geliştirebiliyorsunuz. Round esnasında iki mini oyunla da enerji takviyesi yapabiliyorsunuz. Moskova Kızıl Meydan gibi 6 farklı tarihi meydanda maç yapma imkanınız bulunuyor. Kendi dövüş tarzına sahip 20 rakip de sizi bekliyor.

Fazla bekletmeden sizi oyunumuza geçelim..

Oyun Görüntüleri:





İndir

                                                     
Google Plus'ta Paylaş

Yazar: Cihat Kılınç

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder