Çocukların gelişimine yardımcı mobil oyunlar

Çocukların gelişimine destek olan Minti Kids, onlara meyve ve sebzeyi de sevdiriyor!

Minti Kids 0-6 yaş gurubundaki çocuklar için eğlenceli, interaktif mobil oyunlar üreten yeni kurulmuş bir oyun stüdyosu. Minti Kids, akıllı telefon ve tabletler gibi yeni teknolojilerin doğru kullanılarak çocukların gelişimini destekleyebileceğine inanıyor. Bu doğrultuda Minti Kids, oyunlarında eğlencenin yanı sıra merak, yaratıcılık, keşfetme arzusu gibi temel duygulara da hitap ederek çocukların hem bilişsel hem de duygusal gelişimine destek olmaya çalışmaktadır. Sadece çocuklara ve onların gelişimine odaklanan Minti Kids, oyunlarında reklamlara ve uygulama içi satın almalara yer vermiyor.

Çocuklara meyve ve sebzeleri sevdiren oyun

Minti Kids'in ilk oyunu olan Minti Kids Fruits & Veggies oyunu, çocuklara meyve ve sebzeleri eğlenceli bir şekilde tanıtarak sevdirmeyi amaçlıyor. Minti Kids Fruits & Veggies'de ayrıca çocuklara hangi meyve ve sebzenin hangi mevsimde yetiştiği anlatılıyor.
Temmuz ayı sonunda Apple App Store'da yayınlanan oyun, tam 148 ülkede kendi kategorisinde 'öne çıkanlar' arasında ilk 10'da yer aldı ve şu ana kadar 25 binin üzerinde indirilme rakamına ulaştı.

Sevimli mavi ayıcık Luca giyinmek İçin yardım istiyor

Minti Kids'in Ekim ayı ortasında Apple App Store'da yayınlanan ikinci oyunu Minti Kids Dress Up Luca'da ise çocukların sevimli mavi ayıcık Luca'nın yardımına koşması isteniyor. Odasında hangi kıyafetlerini giyeceğine karar veremeyen sevimli ayıcık Luca çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkartırken onlara yardım etmenin önemini de öğretiyor.
Ekim ayı ortasında 0.99 Amerikan Doları fiyatı ile tüm dünyada satışa çıkan oyun, ilk iki haftasında 1000'in üzerinde indirilme rakamına ulaştı. Ekim ayının sonunda yeni kıyafetlerin eklenerek zenginleştirileceği oyun şimdiden çocukların yeni sevgilisi oldu.

Çocuklardan ilham alan oyunlar

Minti Kids oyunlarının eğlenceli, kolay kullanılabilir ve keyifli olması için bizzat çocukların fikirlerini alıyor. Minti Kids oyunları stüdyoda masa başında büyükler tarafından değil bir nevi çocuklar tarafından geliştiriliyor. Oyunları geliştirirken ilk konsept aşamasından başlayarak çocuklar sürece dahil ediliyor ve onların yaklaşımları izlenerek, onların fikirleri alınarak oyunlar yaratılıyor. Bu yüzden de Minti Kids oyunları çocukların ilk bakışta ilgisini çekiyor ve beğenisini kazanıyor.

Yeni oyunlar yolda

Minti Kids, 2013 içerisinde 2 yeni oyun daha yayınlamayı düşünüyor. Tüm Minti Kids oyunlarına Apple App Store üzerinden ulaşabilirsiniz.
Google Plus'ta Paylaş

Yazar: Cihat Kılınç

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder