Facebook Home değişiyor,peki ya şimdi beklediği ilgiyi görecek mi?


 Facebook’un mobil cihazlara özel Facebook ve Messenger uygulamaları dışında Android kullanıcılarına özel geliştirdiği Facebook Home adlı uygulama başlatıcı ve kilit ekranı değiştirici pek fazla ilgi görmedi ama güncellemeler devam ediyor.!

 Uygulamadaki ilk yenilikleri alan Facebook Home Beta kullanıcılarından gelen bilgiye göre son güncellemeden sonra önemli bir avantaj eklendi.
Facebook’un Android Beta programına üyeyseniz yeni gelen Facebook Home güncellemesinden sonra Instagram, Tumblr, Pinterest ve Flickr akışlarını kilit ekranına ekleyebilir hale geleceksiniz. Cihazınızı uykudan uyandırdığınızda içerik takibi gerçekleştirdiğiniz arkadaşların güncellemeleriyle karşılaşacaksınız.Kontrolleri bitirince basit biçimde ekran kilidini açın ve işinize devam edin. Disrupt ile röportaj gerçekleştirmiş olan Zuckerberg bu yeniliğin geleceğine dair bilgi vermişti. Beta üyeleri Google Play yardımıyla güncelleme yapınca sorunsuz geçiş gerçekleşiyor. Beta programına üye olmayanlar bekleyecek ya da programa katılacak.

Facebook Home

Google Plus'ta Paylaş

Yazar: burak seçer

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder