Windows Phone Marketinin Arka Yüzü


 Bir windows phone kullanıcısı olarak size en çok şikayet edilen konu olan markette az uygulama olmasından ve bazı uygulamalardan bahsedeceğim. Bilindiği üzere android ve ios bu bakımdan çok geniş bir markete sahip ama windows phone ne yazık ki yeni giriş yaptığı için sektöre hala çok eksikleri var.Daha iki ay önceye kadar Instagram, Vine gibi uygulamalar yoktu. Bunların olmayışı bir kenara hala hali hazırda bildirim sorunları başlı başına bir baş belası! Facebook gibi en çok kullanılan uygulaması hala vasatın altında! Hiç mi iyi yanı yok bu Windows Phone'nun ? Tabii ki var. Arayüz bildiğiniz üzere Microsoft'un en iyi yaptığı iştir. Kusursuz bir arayüz tasarımı ve esnekliğe sahiptir. Hız konusunda da ios işletim sistemiyle kıyaslanacak kadar hızlıdır. 
 Size bir kaç uygulama söylemek istiyorum, işinize yarayacak güzel uygulamalar.
 6tagram ve 6sec adı altında Rudy Huyn adlı geliştirici tarafından geliştirilen bu uygulamalar sayesinde Instagram ve Vine kullanabilirsiniz ayrıca Rudy Huyn diğer uygulamaları, Wikipedia ve 9Gag çokça isminden söz ettirecek gibi.
 Ayrıca Data Sense bir güncelleme ile gelen güzel bir özelliktir, mobil ve wifi ağından yaptığınız veri transferini gösteren bir uygulamadır.

Google Plus'ta Paylaş

Yazar: burak seçer

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder